Drukkerij Dröge is een kleine full-service drukkerij die al sinds 1978 bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in drukwerk in kleine oplagen. Hiervoor wordt zowel het bekende  offsetprocedé als digitale productie toegepast.

Constitutie
Drukwerk dat wérkt, dat is onze constitutie. Het gaat erom dat uw drukwerk toepasbaar is, dat het doet waarvoor het bedoeld is. Simpel als het kan, stijlvol als het moet. Zorgvuldigheid is troef, en dat is eigenlijk de enige manier om echt drukwerk te maken. Elke dag weer zijn we bezig om de puntjes op de "ö" te zetten.

Productie
Om uw behoeften in te vullen beschikken we in principe over twee lijnen: analoog en digitaal. Er zijn echter veel overlappingen hiertussen; soms maken we een combinatie van analoog en digitaal.

Zowel voor het analoge als voor het digitale traject wordt DeskTop Publishing toegepast. Van daaruit gaan we kijken hoe de productie het meest efficient kan worden ingezet. Gaan we analoog, dan gaat het werk naar de filmrecorder
(Agfa Accuset 1400 plus) en via de plaatproductie naar de offsetpers
(Heidelberg Quickmaster 46-2). Gaat het digitaal, dan gaan we rechtstreeks
naar de digitale kleurenpers (Infotec 7513) of de zwart-wit productieprinter
(Ricoh Aficio 1045).

Voor de afwerking gebruiken we de Heidelberg Degel voor rillen, perforeren en stanzen, de vouw-, boor- of nietmachine voor verdere afwerking en de Polar 76 EM om schoon te snijden.

Specialisaties
Onze specialisaties liggen op het gebied van huisstijlen, handelsdrukwerk, medisch drukwerk (tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten, paramedici etc.) in kleine oplagen in het B2B segment. Wij hebben geen hekel aan kleine opdrachten.
Profiel